html {padding-bottom:40px;}

Reconnectionace-AnnaCarin Englund: Din Healer i Umeå

När du healas, förändras din omgivning.

Din kropp är ditt tempel

En sund själ i en sund kropp, din kropp är ditt tempel. Det kan sägas på så många olika sätt, men det handlar om detsamma.Du måste se till dig själv och ditt mående, oavsett om du har obalans i själen kroppen eller sinnet.

Allt hör samman och för att få fridfullhet att infinna sig bör allt vara i samklang med varandra. Din kropp,ditt sinne och din andlighet. Många vägar och många metoder finns för att hitta balans. Vi människor fungerar dock olika och den metod som känns optimalt för mig kanske inte fungerar alls för dig. Den viktigaste faktorn sägs dock ofta vara att du måste vara hängiven och tro, ha en övertygelse när du går in för att ändra dina vanor eller när du skall prova någon behandling. Du får inte ha det eller det på dig under behandlingen, det ska vara rökelser, ljus och mystisk musik mm. Du ska rabbla mantran för att förstärka effekten o.s.v. Detta fungerar bra på många och allt som man mår bra av är bra vill jag påstå.Men vi är olika och behöver olika sorters hjälp och detta är inte rätt för alla. Det finns en behandling som heter Reconnective Healing och som fungerar helt annorlunda. Det spelar ingen roll om du tror eller ej, det fungerar oavsett. Du behöver inte bry dig om vad du har på dig. Dina smycken mm kan du ha på dig för det spelar ingen roll. Jag brukar rekommendera sköna kläder, men det är bara för din egen trevnad skull och inte ett måste. Du ska inte rabbla mantran eller be högre makter om hjälp. Du ska endast vara lyhörd för din egen kropp och sinne.

Reconnective Healing är vetenskapligt förankrad och det finns flertalet vetenskapliga studier och forskningsrapporter både kliniska och laboratorie tester som visar på Healingens effekter och läkande förmåga. 

Jag själv har fastnat för Rekonnective Healing då den är så otroligt effektiv och läkande. Jag känner healingen så starkt i min egen kropp och har sett så mycket läkning på nära håll. Många människor jag som jag behandlat har fått läkning och balans i sina liv. Det är naturligtvis olika hur mycket vi behöver för att komma i balans, men för många räcker det med ett par gånger.

100 000 tals människor världen över har blivit hjälpta.

Kom ihåg att det bara är du som kan ta initiativet och göra något åt ditt mående.

Väljer du att komma till mig ska jag försöka hjälpa dig!

Gör kloka val i ditt liv, så har du mycket att se fram emot!

Välkommen! / Reconnection ACE / AnnaCarin Englund

Tel: 070/552 46 39


(Lämna tom)

22 Apr 2013


Design By Pixelunion
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)