html {padding-bottom:40px;}

Reconnectionace-AnnaCarin Englund: Din Healer i Umeå

När du healas, förändras din omgivning.

Placebo

Som så gott som alla har hört om placebo effekter. Placebo effekter används ofta i medicinska studier för att påvisa det verksamma ämnets effekt och urskilja trons effekt på kroppen/verksamt ämnes effekt på kroppen.

Många påstår att läkning sker pga. tro och visst är det så att tro påverkar possetivt - inge fel med det!

Allt som påverkar oss possetivt är bra!

Fungerar en behandling pga: att du tror, så är det väl inge fel med det!

Fungerar däremot inte behandlingen pga. att du inte tror att den ska fungera - så är det tråkigt och dessutom bortkastade pengar.

Reconnective healing hör till den behandlingsform som fungerar även om du inte tror att den ska fungera och det är faktiskt underbart.

Människor som kommer till behandlingen med förväntningar. går därifrån med breda leenden och överraskande sinnen och har ofta fått vare med om något utöver det de hade förväntat sig och något som de aldrig tidigare varit med om eller känt.

Ex. Ryggskador som läker på en eller ett par behandlingar, deprimerade och tyngda sinnen som lättas upp och ersätts av eufori och förnöjsamhet, vidgade bröstkorgar, så att mer luft rymms i lungorna, tinitus som försvinner, ryggskott som tvärt går bort, smärta och värk som avlägsnar sig, sömnsvårigheter som byts mot god sömn. Listan kan göras läng! Detta är vad kunder berättat för mig att de upplevt till följd av Reconnective Healing behandlingen som de erhållit av mig. Samma reultat och mer därtill har andra utövare fått världen över genom Reconnective Healing. Healingen fungerar ovsett om du rent av är skeptisk eller känner fullt förtroende.

Som utövare känns det alltid roligt att efter en behandling höra övertygade människors glatt överaskande reaktioner, men kanske ännu roligare känns det att se skeptikernas förvånade och överraskande ansikten, när de efter en behandling känner i kroppen att det händer saker och att det inte är en bluff.

Överraska dig själv eller någon du bryr dig om genom att bjuda på en behandling! 

Tel: 070 552 46 39

Reconnection ACE/ AnnaCArin Englund

13 Jul 2013


Design By Pixelunion
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)