html {padding-bottom:40px;}

Reconnectionace-AnnaCarin Englund: Din Healer i Umeå

När du healas, förändras din omgivning.

Fakta

  

Eric Pearl drev under 12 år, innan hans plötsliga och icke-traditionella healingförmåga kom, en framgångsrik kiropraktikmottagning i Los Angeles. En dag började patienter berätta att de kände hans händer på dem - även när han inte rörde vid dem. Andra började inom kort tid att rapportera om mirakulösa helanden från cancer, AIDS-relaterade sjukdomar, CP-skador, födslodefekter, epilepsi och andra allvarliga sjukdomar. Hans patienters helanden har dokumenterats i sex böcker hittills, inklusive Erics egna bästsäljare:

"Väck din inre healer" svenska översättningen av

 "The Reconnection - Heal Others, Heal Yourself "

Idag reser Eric världen över och föreläser om Reconnective Healing®. Han håller kurser där han lär ut hur du aktiverar och använder detta nya, allinkluderande spektrum av helande frekvenser som hjälper oss att transcendera energihealing och tekniker för att få tillgång till en ny nivå av healing som ingen tidigare haft tillgång till.

Han har  lärt ut Reconnective Healing®  till tusentals personer runt om i världen.

Eric Pearl har framträtt i flera tv-program i USA och i övriga världen. Han har blivit inbjuden att tala inför FN och framträtt inför ett fullsatt Madison Square Garden i New York. Dessutom har artiklar om hans seminarier publicerats i olika tidskrifter, bl.a. The New York Times.

Framgångsrik forskning om Reconnective Healing bedrivs med flertalet högt anstående forskare inom olika områden. Detta för att föra kunskapen om den helande kraften till en ny och för gemene man synlig och för intellektet förståbar nivå. Healing energin är mätbar och vetenskapliga tester har kunnat visa mätbara resultat och direkt effekt på människor. 

Reconnective Healing är en unik healingmetod som kan ge dig läkande på många olika plan. En del upplever sessionen väldigt mjukt och stilla som en djup avslappning eller ett annat medvetande tillstånd, medan andra upplever det väldigt påtagligt fysiskt med olika registers ( ofriviliga rörelser, ögonrörelser m.m), eller genom en mängd olika sinnesintryck. Det kan kännas som tryck, pirrningar, energi, vind genom kroppen, en otrolig lätthets känsla, en känsla av att vara väldigt tung, magnetism m.m En del upplever syn eller hörselintryck de inte sett/ hört förr.
Det är inte utövaren som bestämmer att du ska ha den här eller den här frekvensen utan vi låter dig helt enkelt vara närvarande i detta omfattande fält av frekvenser och låter Gud/Kärleken/Källan ( välj de ord du är bekväm med) bestämma. Healingen arbetar på en högre frekvens och de flesta vittnar om en starkare känsla än de tidigare upplevt under andra healingsessioner. Healingen ger ibland en direkt, märkbar förbättring och ibland upptäcker du inte förrän efter flera veckor att något fantastiskt skett. Energin arbetar länge efter sessionen. De allra flesta upplever att livet känns ljusare och lättare och känner större tillit till att allt är som det ska vara.

Eric Pearl rekommenderar 1-3 täta healingsessioner, helst inom en vecka. Gör sedan ett uppehåll för att låta kroppen anpassa sig och låta läkningen pågå i lugn och ro. Har du problem som behöver mer läkning, eller att något nytt dykt upp, kan du ta ytterligare någon healingsession. Sessionen tar ca 1 tim och då ingår tid för samtal.

Undvik parfym och starka dofter. Dels för din egen upplevelse under behandlingen, men även för att den kund som kommer efter dig kan vara allergisk. 

Var avslappnad, förväntansfull och öppen för att lättare ta emot energifrekvensen - för bästa effekt.

"Om du har tur kommer healingen precis som du förväntat dig, har du ännu mer tur kommer healingen i en form som du inte förväntat dig, men som Universum bestämt är det perfekta för just dig."

 

    

 

 

 

 


(Lämna tom)

 Facebook

Bookmark and Share SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen     SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

http://www.mirakelrummet.com 

http://trotthet.blogg.se

http://www.life-balance.se

http://www.sinnligkunskap.se

 

1000lankar.com - gratis länkkatalog Snabblänkar - Startsida och nyhetsportal

100.nu 100.nu

 

yzx.se/lankkatalog - Den moderna länkkatalogen 


Design By Pixelunion
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)