html {padding-bottom:40px;}

Reconnectionace-AnnaCarin Englund: Din Healer i Umeå

När du healas, förändras din omgivning.

Idrott

Doug De Vito om vetenskapliga studier inom idrott. 

RECONNECTIVE HEALING- VETENSKAPLIGT VALIDERAT

Av Doug DeVito, publicerad i Rainbow News, Dec 09/Jan nr 10 

(Texten är tolkad och fritt översatt, vänligen respektera detta )

En oerhört kraftfull förändring pågår för närvarande här på jorden, som gör att nya frekvenser av healing och evolution blir tillgängliga för oss – Reconnective Healing frekvenser, som först upptäcktes och användes av Dr. Eric Pearl.
Forskare bevisar nu att Reconnective Healing inte bara ger healing på alla nivåer utan också märkbart förbättrar den fysiska energinivån och samtidigt balanserar emotionella och mentala tillstånd.

Man har funnit att Reconnective Healing verkar hjälpa alla, även professionella idrottare som upplever att de uppnår ett tillstånd av ”peak performance” och en känsla av flow som gör det möjligt för dem att prestera bättre både på idrottsplanen och utanför.

Dessutom hjälper denna utökade energi och mentala funktion dem att få tillgång till och maximera den egna fysiska gåvan, så att de kan tävla på högre nivåer, vilket ger dem ett försprång inom idrotten och andra tävlingar.

I nyligen avslutade studier utförda av Dr Konstantin Korotkov från Ryssland, lärdes Reconnective Healing ut till en grupp läkare, forskare, terapeuter och olympiska idrottsmän. Studien var utformad så att försökspersonerna bara fick ungefär fem timmars undervisning och interaktion med Reconnective Healing frekvenserna under loppet av två dagar.

Varje seminariedeltagare fick genomgå tester före, under och efter experimentet med olika testmetoder där också Dr Korotkovs analysmetod EPC (electrophotonic capturing) användes. Genom EPC metodenkan man läsa av bioenergifälten runt kroppen, en analysmetod som godkänts och används inom rysk sjukvård och även tillämpas under träning av idrottsmän inom de ryska OS-lagen.

 

Då mätningarna utfördes under experimentet rapporterade Dr Korotkov att resultaten var mycket starkare och väldigt annorlunda jämfört med tidigare mätningar som gjorts med idrottsmännen. Det visade sig att effekterna av Reconnective Healing resulterade i signifikanta förändringar hos idrottsmännen och deras energinivå och även övriga testpersoner upplevde överlag denna ökning.
Bioenergifältets ökning hos varje person var i genomsnitt 17% eller mer. Dr Korotkov var mycket imponerad av resultaten och det var även idrottarna som uttryckte att de med tydlighet kunde känna frekvenserna och en positiv förändring i kroppen.

Hur kan denna förbättring ske? Det första man behöver förstå är att Reconnective Healing är en healingform som använder sig av ett nytt spektrum av healingfrekvenser som innehåller energi, ljus och information. Dessa fantastiska frekvenser har undersökts och godkänts av läkare och medicinska forskare över hela världen. Forskarna visar att det är första gången dessa frekvenser är här på jorden och att de har en potential att hjälpa oss att eliminera sjukdom på alla nivåer, genom att på något sätt aktivera våra celler och DNA.

Dr Eric Pearl, grundaren av Reconnective Healing, förklarar att Reconnective Healing skiljer sig mycket från de energihealingtekniker vi hittills känner till.  Dessa tekniker utnyttjar elektromagnetisk energi, medan Reconnective Healing utnyttjar magnetoelektrisk energi som för oss upp till en ”högre dimensionell nivå”
Det som händer under Reconnective Healing är att en mängd olika sorters energi och ljus flödar genom healern och in i idrottaren, och då inte bara på så sätt som tidigare. Med andra ord, genom Reconnective Healing-frekvenserna förs healing bortom den form av energiheling, som vi tidigare känt till, in i ett bredare spektrum av energi, ljus och information. Ett spektrum som vi kanske aldrig har haft tillgång till tidigare. Det är detta spektrum som verkar tillåta healing, läkning, på högre nivå.

De här frekvenserna är inte bara begränsade till att hjälpa människor som är sjuka. Studier visar att de går långt bortom den traditionella definitionen av healing, läkning, och för oss in i en ny värld av möjligheter till att förbättra och stärka en persons fysiska varelse, idrotts prestation och mentala funktion.

Dessa studier har också visat att nyttan av detta arbete kan påverka människors DNA på grundnivå, och kanske kan frekvenserna på så sätt bokstavligt talat omstrukturera vårt DNA, våra muskler, våra vävnader och skelett. Allt detta samtidigt som idrottsmännens mentala och känslomässiga tillstånd balanseras så att de helt enkelt kan prestera bättre.

En speciell händelse inträffade under tiden det ryska experimentet pågick. En av idrottarna kom till undervisningen med brutet ben och kryckor. Benbrottet var bara 4 dagar gammalt och han upplevde stark smärta. Han kunde inte belasta benet på något vis.

Under de två dagar som undervisningen pågick låg han vid några tillfällen på behandlingsbänken och bara dessa få tillfällen av interaktion med frekvenserna gjorde det möjligt för honom att ställa kryckorna åt sidan och gå utan dem. Han kände heller ingen smärta då han gick och sa att han såg fram emot sitt läkarbesök nästa dag.

Läkaren var förvånad över idrottsmannens framsteg och överväldigades av läkningen som skett

Genom den här händelsen ser man lätt hur kraftfull Reconnective Healing är då det även kan hjälpa idrottsmän när det gäller att återhämta sig efter skador.

Vilken inverkan har denna och andra studier om Reconnective Healing på vetenskapliga och medicinska kretsar? Traditionell vetenskap och medicin kan inte längre ha kvar samma synsätt på hälsa och läkning som man tidigare haft och samtidigt hålla jämna steg med resten av världen.

Och nu vet vi att effekterna av Reconnective Healing inte bara handlar om att bli fri från sjukdomar utan även om att stärka och förbättra din prestationsförmåga och ditt liv på alla nivåer.

De vetenskapliga undersökningar som görs inom området för Reconnective Healing, av bland annat doktorerna Konstantin Korotkov, Bill Tiller, Gary Schwarts, Ann Baldwin, Melinda Connor samt det som dokumenteras i Dr Eric Pearls bok ”The Reconnection, Heal others heal your self”, validerar de kraftfulla effekter som detta nya spektrum av energi, ljus och information har på människor.

Det här visar oss kanske inte bara en ny nivå av healing, läkning, och förbättrad prestation utan öppnar kanske också upp för nästa nivå i mänsklighetens utveckling där omedelbar läkning och regeneration är enkla, vardagliga realiteter. Enkla vardagliga mirakel, enkla vardagliga idrottsprestationer. Eller för att säga det på ett annat sätt, Reconnective Healing är healing som ger fördelar i alla aspekter av ditt liv.

Hittills har Eric Pearl och hans Reconnection team utbildat över 65 000 människor i detta arbete med utövare i mer än 65 länder. Även om flera tusen av dessa är läkare, sjuksköterskor, kiropraktorer och healingmästare så kommer de flesta från en bakgrund som inte är kopplad till hälsovård. Här finns ingenjörer, lärare, hemmafruar, studenter, försäljare, advokater, statstjänstemän, kändisar och även kungligheter! Och nu har man även på olika nivåer inom idrotten uppmärksammat de välgörande effekter som kan uppstå.

Alla, från alla samhällsklasser och åldersgrupper, kan genomföra detta arbete på högsta nivå. Och de och deras kunder rapporterar liknande healingresultat och prestationsförbättringar som Eric Pearls egna patienter. Att arbeta med dessa frekvenser är ofta en livsförändrande upplevelse.

One Response to Doug De Vito om vetenskapliga studier inom idrott. Svensk övers

 

I en annan studie av Dr. Eric Pearl, grundare av Reconnective healing, utfördes ytterligare en vetenskaplig studie på dess effekter.

Denna gång arbetade de med 60 ryska olympiska atleter i St Petersburg som alla fick ungefär tio minuters Reconnective healing. En kontrollgrupp med lika många personer fick antingen ”låtsas”- healing eller healing såsom Reiki. Mätningar som sedan gjordes på atleterna visade förbättringar av deras röda och vita blodkroppar, deras emotionella tillstånd och DNA. Ingen i kontrollgruppen hade dessa förändringar.   

Eric Pearl säger att Reconnective healing ”Gör att vi kan återskapa förbindelsen med våra inneboende förmågor att helas, och också hjälpa till att underlätta dramatiska helanden i andra. Det är ofta en livsförändrande upplevelse som för in oss på en ny våglängd av energifyllt ljus och information som möjliggör helande av sinne, kropp och själ. När du får kontakt med dessa frekvenser, vidgas ditt medvetande och kopplas till din multidimensionella natur som ger dig en upplevelse av att ha kontakt med din essens och upptäcka vem du egentligen är. Under den upplevelsen, tas de hinder bort som separerar dig från din gudomliga kontakt med universums fulländning, vare sig de är fysiska, emotionella, mentala, andliga eller en kombination av dessa. De illusioner som separerar dig från din sanning och vad du har kallats till att göra faller bort i den här högre ljusvibrationen.”

Källor:
Kindred Spirit magazine
www.healing-reconnective.co.uk/about%20eric%20pearl.html 
www.TheReconnection.com


Design By Pixelunion
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)