html {padding-bottom:40px;}

Reconnectionace-AnnaCarin Englund: Din Healer i Umeå

När du healas, förändras din omgivning.

Bilder från min praktik!

 

Jag har försökt att skapat ett lugnt och harmoniskt rum som ska få mina gäster att trivas och känna sig lugna och avslappnade i.

 I rummet har jag vitt på väggarna . Jag tycker själv att vitt är en väldigt vilsam färg. Den färg jag har valt som komplementfärg/accentfärg är dovt djuplila.

Jag älskar stenar och det meditativa tillstånd man försätts i när man är ledig och går med bara fötterna i sanden på en strand långt borta.

När ögonen letar efter de vackraste stenarna på stranden eller de i en speciell färg, form eller storlek.

Här på praktiken har jag vita stenar i fönstren. Dessa har jag plockat under en resa med min familj  till den vackra ön Tassos.

Några av de gnistrande vita stenarna jag har burit med mig hem, har jag gjort smycken med silverinfattningar av.

 

Utsikten från det stor fönstret, går ner mot Sävarån. Även detta fönster är utsmyckat med vita stenar från Tassos.

Glasängeln och glaskulan som hänger i fönstret, skapade jag under mitt friår då jag gick den helt underbara kursen Design Glas Skulptur på Umeå universitet. Jag kommer alltid vara tacksam för att jag fick möjligheten att gå denna utbildning.

 

Jag har doftfritt på praktiken både av allergihänsyn och för att inte påverka dina upplevelser under behandlingen. Däremot är ljusen alltid tända för att det ökar mysfaktorn.

 

Du är alltid välkommen att höra av dig om du har funderingar eller vill boka en Reconnective Healing behandling eller en Reconnection. Tel 070-552 46 39


(Lämna tom)

 

20 Oct 2013


Design By Pixelunion
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)