html {padding-bottom:40px;}

Reconnectionace-AnnaCarin Englund: Din Healer i Umeå

När du healas, förändras din omgivning.

Reconnection

 

 

 

 

The Reconnection

 


The Reconnection eller återkopplingen handlar om livsväg och personlig utveckling. Man har beskrivit det som en "livs-optimerande" healingprocess. 

Under en Reconnection aktiveras specifika kraftpunkter och kraftlinjer i kroppen vilket bl.a. innebär att kroppens meridiansystem kan börja att fungera på ett optimalt sätt. Många klienter upplever att de efter sin personliga Reconnection känner sig transformerade. De uttrycker en känsla av att finna sin livsuppgift, upplever mer flyt (synkronicitet) i tillvaron genom att allt faller på plats och att nya möjligheter, människor och situationer dyker upp vid precis rätt tillfälle.

Hur går det till?

The Reconnection är permanent och görs bara en gång i livet och sker alltid vid två sessioner med 1-2 dagars mellanrum.

Varje session är ca 45 minuter lång. Dr. Eric Pearl rekommenderar att man har fått minst en healing först – men det är inte obligatoriskt.

 

Med The Reconnection upplever en del stora förändringar ganska omgående, medan andra kan märka av förändringar en tid efteråt. 

Din investering

Priset är alltid totalt 333 euro i hela Europa, oavsett utövare, och räknas om i svenska kronor efter aktuell dagskurs. 

http://www.valutaomvandlare.com/ 

Eric Pearl säger:

”De meridianlinjer, s.k. akupunkturlinjer, som finns i våra kroppar har en gång i tiden varit sammanlänkade med det nät av kraftlinjer som omsluter hela vår planet, fortsätter ut i universum.

 
Vi var energimässigt sammankopplade med världsalltet via dessa linjer, men någon gång under mänsklighetens historia har vi blivit avskurna från dessa.

Med The Reconnection® görs en permanent återkoppling av dina egna energilinjer med dessa kraftlinjer och energifält i universum.”

 

 

Facebook


(Lämna tom)

Design By Pixelunion
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)