html {padding-bottom:40px;}

Reconnectionace-AnnaCarin Englund: Din Healer i Umeå

När du healas, förändras din omgivning.

Hur har du det min vän?

Är det så att du går runt och lider i det tysta, efter att läkarvården sagt att de inte hittar något fel på dig!

Det är tyvärr inte så ovanligt att människor får det svaret efter att sjukvården vänt ut och in på deras kroppar och med sina egna resurser. Det är inte så att sjukvården är urusel.....men den räcker inte alltid till!

Det är självklart att du har rätt när du inte känner igen din kropp! När du känner dig hängig, nedstämd, deprimerad , har konstant värk, svårt att sova eller känner dig sönderstressad.

Du är ju den ende som vet hur din kropp känns när du mår som bäst!.... Eller hur!

När du mår skit, känns det nästan som att få ett knytnävsslag i ansiktet när läkaren säger att de inte kan hitta något fel på dig!

Jag har själv varit i de skorna och vet precis hur det känns!... Inbillar jag mig att jag mår så här dåligt.....eller!- Är tanken som dyker upp! Känner jag efter för mycket.....

Nej! Så är det inte! Det finns nämligen massor av okunskap inom den västerländska medicinen som man kan hitta svar på genom en mängd andra vägar! Därmed inte sagt att man skall bojkotta skolmedicinen! Den fyller även den en stor och viktig roll för många, men ibland räcker den helt enkelt inte till och andra metoder måste till för att man skall få frid i sin kropp och i sitt sinne.

Ibland kan det till och med vara så att man inte förstår hur vissa behandlingsmetoder fungerar överhuvudtaget!

Då gäller det att du provar sig fram till det som fungerar bäst för just dig!

Jag är av den åsikten att jag tycker att allt som fungerar är bra, oavsett vad det är för något.

Men jag vet även att det som fungerar för någon person inte nödvändigt måste fungera för en annan.

Det är t.o.m. så att det som fungerat på mig tidigare kanske inte fungerar just nu.

Det jag skriver här är naturligt vis min egen tolkning och mina egna erfarenheter som har gett mig denna referens, men jag är ganska säker på att ni är många som håller med mig och har liknande erfarenheter och tolkningar!

Så  var det när jag slutligen bestämde mig för att välja Reconnective Healing som den behandlingsmetod jag ville behandla och hjälpa andra människor med.

Jag har hela mitt liv vetat att jag så småningom  skulle jobba med någon typ av alternativ medicin/friskvård, men hela tiden tvekat då jag inte hittat det rätta.

Och då skall du veta att jag inte är en sökare i min läggning, så det tog några år innan jag hittade den för mig rätta metoden.

Jag läste boken Heal other Heal yourself av Dr Eric Pearl, och bestämde mig direkt för att detta vill jag jobba med.

Eric är den ende i världen som utbildar ( tillsammans med sitt team) i Reconnective Healing, men jag tog reda på vart jag skulle fara för att utbilda mig och sex månader senare var jag klar.

Allteftersom blir jag bara mer och mer övertygad. Ju fler år jag healar och ju fler människor jag behandlar desto nöjdare blir jag. Tillfrisknanden och healanden sker konstant och den posetiva känsla jag känner då jag kan hjälpa någon är lika varm och av kärlek överskölja varje gång. Det är ju faktiskt så att hälsan är bland det viktgaste vi har! För utan hälsa såstannar livet som av!

Så var rädd om dig min vän! Se till att hitta den rätta metoden för dig!

Kram AnnaCarin

7 Apr 2014


Design By Pixelunion
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)