html {padding-bottom:40px;}

Reconnectionace-AnnaCarin Englund: Din Healer i Umeå

När du healas, förändras din omgivning.

Upplevelser från behandlingen

 

 

 Jag hade under en lång tid kännt mig sliten och orkeslös. Jag hade provat allt men jag kände mig inge piggare. Då hittade jag en sida på nätet med Reconnective Healing och blev intresserad av att prova. Jag tror egentligen på sånt där "hockus pockus", men kände mig förtvivlad över mitt orkeslösa tillstånd och kände att jag måste pröva distanshealingen. Tack för att jag gjorde det. Redan vid andra behandlingen kände jag ett lugn i kroppen, som jag inte tror jag känt tidigare och efter tredje behandlingen så hade min sömn normaliserats och jag kände en tacksamhet och energi i kroppen som gjorde mig övertygad om att healingen fungerar, trotts att jag inte riktigt förstår hur!

Mycket tacksam!/ Lennart, Distans Healing

 Jag hade en längre tid haft problem med magen. Dels med värk men även matsmältningsbekymmer och upplåsthet. Jag hade fått tid för gastroskopi och en rejäl undersökning, då jag bestämde mig för att prova på Reconnective healing. Efter 3 behandlingar är mina bekymmer bortblåsta och jag har avbeställt läkartid samt gastroskopin. Mycket nöjd och glad! Kan verkligen rekommendera behandlingen!

Tack! / Monika, Reconnective Healing

 

 Jag vill notera en liten kommentar om att min handikappade dotter(autistiskt och förståndshandikappad) som haft stora sömnproblem i två år förmodligen blivit hjälpt av distanshealing av annacarin.Hon blev distanshealad i April och jag tog det väl kanske inte på största allvar men hon har som av en händelse  sakta kommit till ro.Tidigare var hon uppe och sprang pga sina tvångshandlingar 10-15 ggr sen hon lagt sig.Nu är hon nere på 1-3 ggr efter sänggåendet och har också fått betydligt mer ihållande sömn än tidigare.Orsak/verkan svårt att svara på.Men vem vet,kanske var det healingen som gjorde susen?/ Åsa Distans Healing

 

Jag måste få ge Anna-Carin en extra berömkram. Jag har varit på hennes Reconnective healing tre gånger. Jag har aldrig varit så lugn inför plant packning som i år.Trots dubbel laddning med plantor och felleveranser.Rekommenderas för alla stressade med magont,huvudvärk och andra kanske "psykosomatiska" åkommor.
Tack till mig själv för att jag tog mig tid!/ Åsa

Återigen;heala er människor!Jag fick början till ett migränanfall igår(1 av hundratals..) men döm om min förvåning när det liksom ändrade sig och gick tillbaka utan migräntabletter eller annan åtgärd,tjoho!/ Åsa, Reconective Healing

Under ett Öppethus brukar jag erbjuda besökarna att prova på att känna på healingfrekvenserna, genom att hålla sin ena hand mellan mina händer. Efter att ha hållit denna kvinnas ena hand mellan mina två händer och gett Reconnective Healing i endast ett par minuter ändrades den kalla och blåfrusna handen till en varm och normalfärgad hand. Den andra handen fick naturligtvis också behandling. Kvinnan beskrev känslan av prova på behandlingen, som om att det kändes som om hon blev strykt av en mjuk pensel i själva handen. Vid kontakt 3 veckor senare uppgav hon att hennes alltid annars så kalla händer, hade varit varma och normalfärgade sedan provapå behandlingen. / Ett par minuters prova på att känna på Reconnective Healing frekvenserna

Det började med ett pirrande och jobbades på höger fot, sedan framsidan av smalbenen. Vid vänstra sidan vid örat kände jag också hur det arbetades på. Jag såg bilder av himlen och en av en speciell kupol av lila och grönt glas. Temperaturen gick ner i lägenheten och jag blev alldeles frusen efteråt. Det var verkligen en helt annorlunda och för mig ny energi!

Jag känner mig stabil och lugn nu efteråt! Känslan av att allt är som det ska vara! Tack för att du gav mig den här distanhealingen!

Vänliga hälsningar Gabriella!(Distans Healing)


 

Snart låg jag på britsen med slutna ögon och förundrades över energin som forsade fram och tillbaka i min kropp.

Plötsligt upplevde jag hur mitt vänstra ben blev en meter längre och dubbelt så brett. Det drog hela höften med sig. Det höll på en stund, men sen gick det över och jag tänkte inte särskilt mycket mer på det, än att det kändes konstigt att gå några dagar efteråt. Som om vänsterbenet var ett par centimeter längre än högerbenet. Två veckor senare var jag ute och promenerade och råkade titta ner på mina fötter.

Döm om min förvåning när jag upptäckte att båda pekade rakt fram. Jag som alltid gått utåt med högerfoten.
Då förstod jag hur fantastiskt enkelt en healing kan vara.

Petra ( Reconnective Healing)

 

Pga av att jag under många år haft en dålig hälsa, har jag testat ett antal olika energibaserade healing- metoder. Reconnective Healing och Reconnection är en av de få sessioner jag fått där jag faktiskt känt att någonting händer; energi som flödar genom ryggraden, jag kunde känna hennes händer på avstånd, värme, plötsligt kraftig puls mm…Reconnection har inte botat alla mina hälsobesvär, men jag har märkt att en del av min spänning och nervositet i magen har gått ner efter dessa sessioner, vilket gett mig en känsla av lättnad. Någonting har hänt under min behandling, och vad jag förstår varierar detta från person till person.

Peter,
Norge (Reconnective Healing och Reconnection)

Tack för healingen! Det har verkligen varit en skön upplevelse med så mycket harmoni och lugn kring din person.
Efter första behandlingen och under de andra två så upplevde jag sömnlöshet, frossa, feber, våldsamma hostattacker och yrsel. Allt som ett resultat av kroppens helande och utrensning. Antar jag!

Efteråt noterade jag att mina fingerleder hade blivit mjukare, smidigare och rätat upp sig. Tidigare såg de ut som ET:s fingrar när han pekar mot himlen. Nu är de bara så normala och fina. Fick lära om hur jag håller i bestick bland annat. Mina tår har också rätar ut sig och nu står jag på hela fotsulan på varje fot. Jag lutar inte heller som tornet i Pisa när jag står upp, utan står rakt upp. Det har jag aldrig gjort förut!

Mentalt känner jag mig lugn och fridfull med plötsliga och oväntade attacker av lycka. Det är så lugnt och tyst i huvudet. Allt det vanliga tjattret har tystnat. Mina beslut är inte så fulla av tvekan, ursäkter och bortförklaringar som tidigare. Nu vet jag vad jag måste göra och gör det! Det kommer säkert att hända mer men det kommer ju efter hand. Så dags att göra The Reconnection!
Tack för det som du ger och för att du är den du är!

Pontus (Reconnective Healing)

 

 

Bara tre dagar efter The Reconnection, hände det något, jag satt jag i min soffa på kvällen med vänstra armen uppe på soffryggen för att avlasta den från det tryck eller den smärta som jag har haft i ca 20 års tid efter en frusen skuldra. Armen låg alldeles stilla men plötsligt började det röra sig inne i överarmen – jag gjorde ingenting, bara noterade att det hände saker inne i min arm utan min medverkan. Det kändes som om något lades till rätta och jag upplevde det lite obehagligt. Efter en stund reste jag mig upp och kände tydligt att jag hade fått tillbaka en rörlighet i armen som jag inte haft på många, många år. Det kändes väldigt bra, men underligt. Fortfarande nu tre veckor senare blir det bara bättre – jag kan rör min arm fritt utan att det gör ont eller att jag måste hitta särskilda positioner för att det ska fungera. Dagarna som följer efter detta får jag mod att avsluta en affärsrelation som jag haft i många år. Jag har länge känt att detta samarbete har överlevt sig själv, men inte vetat hur jag skulle ta mig ur det. Plötsligt uppenbarar sig en situation som gör det möjligt och jag hanterar det lugnt och sakligt, med en bra distans och utan att ta ansvar för den andres reaktioner. De senaste åren har jag tyckt att mitt liv bara har bestått av hårt arbete och ingen större utveckling eller ljusning, men nu på några veckor har nya affärskontakter uppenbarat sig och nya möten kommer till mig utan att jag har bett om det!?

Fantastiskt – och det har fortfarande bara gått tre veckor efter The Reconnection. Livet är fantastiskt!

Hälsningar Marianne (

Började direkt att pirra först i händer och fötter och sen i hela kroppen. Det vibrerade och pirrade väldigt starkt under hela behandlingen. Kroppen blev behagligt varm. Kände direkt av hur energin gick till dom problemområden jag har i kroppen. Kände av starkt där, men det gjorde inte ont.

Kände en enorm inre frid och harmoni. Upplevde att jag var oändligt älskad. Kände mig pigg och utvilad lång tid efter behandlingen. Jag har haft problem med att jag tidigare varit så trött väldigt ofta.

Elisabet (Reconnective Healing)

Jättehärligt! Väldigt lätt att känna av den helande energin. Gick direkt till huvudet och magen. Sen blev det en ljuspelare upp från magen upp längs höger sida - har haft en skada i höger axel. Kände av lite smärta där, ändå var det så harmoniskt. Kändes som någon gick omkring i rummet fast jag var ensam hemma.

Anna-Karin (Reconnective Healing på distans)

 

En enorm energikick! Kände att denna energi är mycket starkare än annan typ av healing som jag fått tidigare. Kunde känna av att energin satte igång en halvtimme före du började att skicka. Kände en enorm glädje. Började skratta. Kände mig både energifylld och pigg av healingen.

Oskar (Reconnective Healing på distans)

 

Jag kände direkt hur energin gick in när behandlingen startade. Starkt tryck över huvudet. Kändes som jag lyfte ifrån massagebänken och låg i luften. Starkt pirrande i armar och ben. Sen kom ett starkt tryck som en magnet hade tryckt mig mot bänken. Kände doften av rökelse.

Emmy (Personlig Reconnection)

 

Pulserade och pirrade i benen och händerna. Gick som en eld från fot till axel flera gånger. Kändes som ryggraden blev längre och benen drogs ut. Sorgsen känsla i början - slutade med att jag kände mig jätteglad. Såg färger, grönt och lila från början sedan vitt ljus som bländade. Kändes som någon höll mig i handen och vaggade huvudet fram och tillbaka.

Rosa (Personlig Reconnection)

 

Kändes jättebra. Fick väldigt heta händer. Blev förvånad att det var så starkt. Kände av den starka energin en liten stund innan healingen startade. Fick en känsla av att jag svävade - det var enormt skönt. Benen och armarna blev väldigt tunga efter en stund. Var som en magnet som tryckte mig mot bänken. Såg underbart vackra färger i lila och blå nyanser. Känner av att händerna pirrar när jag tänker på healingen.

Malin (Reconnective Healing)

 

Det kändes mycket bra. Kände som virvlar eller spiraler av energi genom hela kroppen. Sen kändes det som kroppen försvann och jag var någon annanstans. En närvaro i rummet. Kände dofter så fantastiska att dom inte går att beskriva. Blev kallt och trodde det var ett öppet fönster i rummet men det var det inte. Sen kom det en enorm värme som började i hjärtat. En underbar upplevelse.

Josefin (Reconnective Healing)

 

Kände flödet genom hela kroppen. Tänkte på barndomen och kände mig väldigt avslappnad. Pirrade i hela kroppen. Kändes som någon var inne i kroppen och opererade i magen men det gjorde inte ont. Fick också en känsla av att det ena benet blev väldigt långt och stort under behandlingen. Kände en fläkt av sorg som sen försvann och övergick i en meditativ känsla. Upplevde som en vågrörelse. Kände en doft av vanilj.

Patrick (Reconnective Healing på distans)

 

Veckan jag fick mina tre healingsessioner samt The Reconnection kommer jag aldrig att glömma. Förutom starka upplevelser under själva sessionerna, har en serie av markanta och otroliga förändringar ägt rum och jag tror inte att jag överdriver om jag påstår att dessa fantastiska händelser pågår fortlöpande. Inte ens i min vildaste fantasi kunde jag någonsin föreställa mig att jag kommer att bevittna otroliga läkningar på min egen kropp, samt läkningar på mina nära vänners kroppar. Under min första session fick jag en påtaglig känsla av att en mångfald av osynliga händer drog i mitt vänstra ben. Benet kändes längre och bredare än vanligt. Redan efter första natten rättades min vänstra fot till. Några dagar senare lade jag märke till att jag inte längre svänger utåt med min högra fot när jag går. Smärtan i den högra knäskålen, som jag ådrog mig för nio år sedan genom en olyckshändelse var nu spårlöst försvunnen. Hältan var borta. Jag kunde inte tro mina egna ögon! Mina händer och fötter som alltid varit iskalla har blivit varma nu. Min ämnesomsättning har fått bättre funktion, vilket har resulterat i en viktminskning på tre kilo under en veckas period och utan min medverkan. Direkt efter min healingsession hälsade jag på en släkting som på grund av en elakartad cancersjukdom var inlagd på en sjukvårdsinrättning. Jag kände hur hettan strålade ur min kropp. Jag kunde inte avstyra detta. Det var inget som jag försökte göra självmant. Personen i fråga hade svåra smärtor och led av långvarig förstoppning, eftersom denne befann sig i ett avancerat stadium av sjukdoms-förloppet. Dagen därpå blev jag uppringd av densamme och fick höra att smärtor som plågat denne under en längre tid var nu helt borta och att magen kommit igång som aldrig tidigare. Och nu två veckor senare kan man konstatera att hälsotillståndet är stabilt. Hur allting kommer att utveckla sig, återstår att se…….. Ja, healingförmågan verkar föras över från healern till personer som fått healing! Jag bestämde mig att testa detta på två av mina närmaste vänner som led av kroniska neurologiska sjukdomar såsom MS mm. Båda blev påtagligt bättre! Den ena av dem två har blivit helt symptomfri. Jag bad samtliga att sprida budskapet vidare och berätta för sin behandlande läkare att deras förbättring med högsta sannolikhet kan tillskrivas Reconnective Healing som introducerats av Eric Pearl, vars namn enligt mitt tycke skall uttalas med stor respekt. Efter min personliga The Reconnection har mitt liv fått en helt ny dimension. Saker och ting som tidigare varit omöjliga har nu blivit en självklarhet. Pusselbitar fortsätter att falla på sin plats…….Min intuition har fått en större utsträckning i mitt liv. Jag känner att jag blir vägledd i allt jag gör. Jag har fått höra och se saker som jag tidigare trott inte existerar. Mina drömmar har blivit mycket behagligare och klarare och jag har upptäckt att jag får budskap via dessa. Jag behöver inte göra några överansträngningar för att få allting till mig, eller för att få flyt på mina företaganden. Trots några lyckade försök att medla healing, ser jag mig själv inte som en yrkesmässig healer i framtiden,även om jag med all sannolikhet kommer att fortsätta sprida ljus och information under min livstid här på jorden. Den healinggåva som jag har fått kommer säkerligen att komma till användning på mina nära och kära samt på mina husdjur. För min egen del tänker jag fortsätta med mina akademiska studier och ska slutföra min examensuppsats. Däremot uppskattar jag att det finns sådana personer som Mona som verkligen brinner för att utöva healing och hjälpa människor med deras läkning. Och jag är så tacksam att jag under min tid här på jorden fått den möjligheten att komma i kontakt med denna sanna healingmetoden. Jag som alltid varit en skeptiker har nu blivit överbevisad. Jag har bevittnat sådant som jag tidigare trott var absurt! Mina personliga övertygelser kan ingen och inget rubba nu. Numera tillhör jag den kategorin av människor som inte längre tror eller hoppas på att det finns något mer än det som uppfattas av våra fem sinnen, nu tillhör jag en liten skara av människor som vet att det finns mycket av det som vi människor inte kan förstå. Och nu vet jag att finns en högre intelligens någonstans i universums mångfald av dimensioner, vilket/vilka är svårt/svåra att förklara, mätt med våra nuvarande instruments mått. Ett Stort Tack till dig som har bidragit så otroligt mycket i min personliga utveckling, och, tacka Eric Pearl å mina vägnar!

Med Värme och Tacksamhet

Mathilda, Healing och Reconnection

 

Det har gått en tid sedan jag var hos dig och blev "uppkopplad". När vi var klara och jag gick sa du välkommen till en ny värld. Och när jag kom ut genom porten såg allting annorlunda ut! Jag trodde jag inbillade mig, men allt var klarare och skarpare. Allt såg vackrare ut och det gör det fortfarande. Det var inte bara för att jag kom ut i en vacker soldag. Jag fick mina tre första behandlingar en vecka efter midsommar. Sen den första behandlingen jag fick har jag fått tillbaka min ork och känner mig nästan alltid glad. (Sjukskriven för utmattningsdepression sedan jan 2009) Sorgen efter min pappa har blivit lättare och jag tänker nästan bara positiva tankar när jag tänker på pappa. Alla skräckbilder från de plågsamma minnena bara glider bort när jag tänker på dem och byts ut mot glada minnen och en stark känsla av kärlek. Jag tycker att jag läser bättre, vet inte om detta har med saken att göra, men jag vill gärna tro det. Jag är dyslektiker och har alltid läst väldigt långsamt. Nu går det mycket bättre även om dyslexin finns kvar. Känns bra eftersom jag valt att börja plugga nu. Jag känner mig inte lika rädd eller orolig längre, vågar mer och mer lita på att det ordnar sig. Försöker att inte ha så bråttom, utan vänta och se om det löser sig på bästa sätt. Jag har fått upp ögonen för den andliga världen och det känns superroligt och spännande. Har läst Eric Pearls bok och sett filmen "The Secret" och nu håller jag på med "Attraktionslagen" som du rekommenderade mig. Jag självhealar mig eller "mediterar" nästan varje dag och det är så himla skönt. Kände som om jag höll på att åka på en dunderförkylning/influensa men så healade jag mig själv varje dag och så klingade den bara ut. Finns ju inga bevis på att det var min healing som hjälpte till, men det skulle kännas bra om det var det. Skulle så gärna vilja ha bevis för allt, men det mesta är bara så diffust. Får jobba lite på min tillit till detta.

Tack för allt du gett mig, healing, uppkoppling, kunskap, råd och tips! Du är en varm, generös och underbar människa. Hoppas våra vägar möts snart igen.

Johanna Reconnective Healing och Reconnection

 Facebook


(Lämna tom)

Buss från Umeå - Sävar: http://tabussen.nu/media/38993/118_s_var_-_t_fte__-_ume__fr_o_m_6_februari.pdf

 

Bookmark and Share


Design By Pixelunion
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)